Ro   En
1 2 3
Sisteme informationale Solutii IT eficiente si profesionale ce raspund nevoilor afacerilor moderne
Proiectare, dezvoltare, implementare si intretinere aplicatii software
in conformitate cu specificatiile companiei dumneavoastra.   Next »  Citeste detalii
Solutii e-comerce Va oferim cataloage si magazine atat cu suport php, cat si ASP.net,
sustinute de baze de date MySql, SQL Server, Oracle, s.a.   « Previous Next »  Citeste detalii
Web Advertising Va punem la dispozitie tehnologia, experienta si creativitatea echipei noastre pentru a micsora distanta dintre compania si clientii dumneavoastra.   « Previous  Citeste detalii

Autobill


Autobill reprezinta un raspuns la nevoia aparuta in piata pentru o solutie flexibila si usor de utilizat care sa permita atat societatilor comerciale mici si mijlocii cat si persoanelor fizice autorizate sa emita facturi, chitante, sa inregistreze plati, oferind totodata o serie completa de rapoarte aferenta acestor operatiuni.Obiectivul Autobill
 
Autobill va ajuta - de la tiparirea unei simple facturi sau/si chitante fiscale  pana la generarea rapoartelor complexe necesare in sfera vanzarilor, Autobill  gestioneaza procesul de vanzare / facturare / incasare al companiei dumneavoastra.

Aplicatia ofera suport pentru:
• gestiune clienti 
• gestiune produse/servicii
• gestiune plati


 

Alegeti Autobill pentru afacerea dumneavoastra!

Beneficiile pe care implementarea Autobill  le aduce sunt calitative.
Satisfactia clientului este un lucru pe care cu greu puteti sa-l evaluati. Cu toate acestea, ea genereaza sume impresionante si duce la fidelizarea clientului fata de produsele / serviciile companiei.
Va punem la dispozitie tehnologia, experienta si creativitatea echipei noastre pentru a micsora distanta dintre compania si clientii dumneavoastra. 
 
 
Copyright (c)2010 Lemonbyte     www.lemonbyte.ro